Verzend- en retourbeleid

Pakketverzendingen

Laatst gewijzigd op 25/05/22

Levertijd & bestemming

Wij versturen bestellingen naar Nederland en België via DHL. We proberen je bestelling binnen 3 werkdagen aan te bieden bij de vervoerder. DHL bezorgd het pakket dan binnen 24-48 uur.

Bezorgkosten

Nederland:

Online bestellingen boven €70 worden gratis verzonden – standaard kost de pakketverzending met DHL €5,50 (brievenbuspakketje €3,95).

België:

Alle bestellingen worden voor €8,15 als pakket verstuurd met DHL.

Verenigd Koninkrijk:

Alle bestellingen worden voor €16,75 als pakket verstuurd met PostNL GlobalPack.

DHL + Track & Trace

Wanneer je pakketje door vandaan is aangeleverd bij DHL voor verzending ontvang je een e-mail met de track & trace code van je bestelling.

DHL logo

Retouren

Retourneren kan binnen 14 dagen en gaat eenvoudig via het retourportaal van onze verzendpartner Sendcloud.

Volgens onze algemene voorwaarden:

2.1. U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan Vandaan Fashion retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan, ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort.

2.2. Producten die aan Vandaan Fashion geretourneerd worden, dienen in originele staat te zijn en voorzien van de originele verpakking.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven