Vandaan X online

Foto Macbook poes

Welkom op de online shop van vandaan fashion en ik moet eerlijk bekennen dat ik het best spannend vind. Spannend omdat het voor mij een geheel nieuwe uitdaging is. Een goeie combinatie met mijn stenen winkel, zo loop ik al wat jaartjes te brainstormen met mezelf over hoe en wat ik het ga doen  Maar…dan nu mag ik met trots de weliswaar nog kleine online shop aan jullie presenteren. Zo kan ik b.v. ook mijn accessoire label B R U N een nieuw platform bieden en hoop in de toekomst dit label uit te breiden.

Terwijl ik naar de lichtjes in de kerstboom kijk en mijn poes Sjoel zoals altijd gezelschap én alles nauw in de gaten houdt, voel ik een gezonde spanning om vanmiddag live te gaan. Ik wil vooral mijn webdesigner Jasper Mijdam bedanken voor zijn engelen geduld en mijn kids die mijn  enorme berg met vragen met veel liefde en geduld beantwoord hebben én mijn liefde JW die een groot luisterend oor heeft.

Let’s go!!

p.s. het is toch vanavond geworden ; )

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven