Nieuw atelier

Meer slow fashion en flexibel werken!

Na het sluiten van mijn stenen winkel op 1 juli 2021 en 2 pop-up winkels verder is mijn lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Een eigen atelier in Pand 9 in Zaltbommel, op loopafstand van mijn woonhuis. Ik wilde een andere ‘vandaan’ neerzetten en mijn creativiteit meer ontwikkelen, meer slow fashion en flexibel werken. Dat er een lokaal vrij kwam op het juiste moment kan bijna geen toeval meer zijn. Ik geloof heel erg dat iets op je pad komt. 1 januari 2022 kreeg ik de sleutel, en laten we hopen dat dit in alle opzichten een fantastisch jaar wordt.

Pand 9 is een voormalige LTS en later werd dat het VMBO. Het is al jaren een onderkomen voor veel kunstenaars en sociaal maatschappelijke bedrijven.klanten kunnen heerlijk komen snuffelen en eens in zoveel tijd organiseer ik open atelier dagen. Lokatie adres is Pand 9 – van Heemstraweg 9 – Zaltbommel (adres op Google Maps).

Ik heb een super plek gevonden om te werken aan Brun atelier, fijne opslag voor mijn webshopartikelen, en sta open voor samenwerkingen/activiteiten in mijn atelier (neem gerust contact op!).

Zie ik je binnenkort? X Daan

Winkelwagen
Scroll naar boven