Moederdag L:A Bruket verwendag

Zondag 8 mei 2022 is het weer moederdag. De dag dat we alle moeders eren om het moederschap en de invloed die moeders hebben in de samenleving. We vieren moederdag sinds 1925 en verwennen haar speciaal op deze dag. Ode aan elke vrouw zou ik zeggen ook al ben je geen moeder. De producten van L:A Bruket zijn voor mij complete verwennerij. De natuurlijke ingrediënten en samenstelling van verschillende kruiden en planten waan ik mij in mijn eigen spa haha. Ik geef van 1 mei t/m 9 mei 20% korting op alle L:A Bruket producten in de webshop en breng het binnen de Bommelerwaard gratis bij je thuis.

Wil je de producten komen testen? In mijn atelier ben je altijd welkom. Pand 9, van Heemstraweg 9, Zaltbommel. Stuur je een berichtje als je komt? dan weet je zeker dat ik er ben.

Wil je de avonturen én meer van Vandaan en Brun atelier blijven volgen, schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg  ons op instagram en facebook.

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven